zaterdag 3 november 2012

Kreadoe beurs

Vrijdagochtend was het dan eindelijk zover. Ik ging samen met vriendin C. naar Utrecht naar de Kreadoebeurs. Manlief was thuis voor de kinderen en C.'s oudste zoon L. zou smiddags een boterhammetje mee eten en met mijn oudtse weer naar school gaan. Mijn middelste B. en jongste C. gaan vrijdagmiddag nog niet naar school. C.'s jongste L. werd door opa opgehaald en zou daar blijven. Zo rond 08.10 stapte ik in de auto en reed C. tegemoet. Ze zou haar kinderen bij een buurvrouw brengen die ze dan naar school bracht en naar mijn huis lopen. ( we wonen vlak bij elkaar) Halverwege kwam ik haar tegen. We moesten maar Molenhoek/Mook om daar met de trein naar nijmegen te gaan. Vervolgens overstappen naar de trein richting Utrecht. Wat hadden we er zin in.

Na ongeveer een uur in de trein te hebben gezeten waren we in Utrecht. Daar op het station moesten we even kijken welke kant we op moesten naar de jaarbeurs. Het is voor mij heel lang geleden dat ik in Utrecht ben geweest, maar het was makkelijk te vinden. De al geprinte kaartjes uit de tas gehaald en naar binnen gegaan. Even langs de garderobe om de jassen weg te hangen en het voordeelboekje op te halen en we konden gaan snuffelen en rondkijken. In hal 7 kwam je binnen en achterin hal 8 stond ook vanalles. We besloten direct door te lopen naar hal 8 omdat het daar nog niet zo druk was. Wat veel verschillende kramen stonden er zeg. We hebben ons heel goed vermaakt. mijn vriendin C. kwam voor kralen, nou die hebben we gezien hoor. Zij kocht ook nog zeep en fimoklei. Ook stonden er veel kramen met papier en spullen om te scrapboeken en kaarten te maken. Hier en daar kon je een workshop doen. Het breiplein hebben we ook bezocht. Koffie en gebak op een terras. Bij de stand van Echtstudio ben ik goed geslaagd. Het nieuwe boekje Forrest Friends bleef aan mijn vingers plakken.

Amigurumi & forrest friends

En 8 bollen catania katoen, 2 grote ringen heb ik ook nog gekocht. Ik wilde eigenlijk nog een nieuwe haaknaald maar het was zo druk dat ik daar niet meer aan gedacht heb. Na de lunch de rest bekeken en nog 4 piepschuim bollen gekocht en twee mooie knipvellen, met uiltjes en sneeuwmannen.

We hebben een heerlijk dag gehad. Ik las net in mijn vorige stukje over Kreadoe dat ik foto's zou maken. ahum ik had mijn camera mee maar was te druk om foto's te maken, die is niet uit de tas gekomen. Sorry daarvoor. C. en ik hebben besloten om volgend jaar weer te gaan!! Ik geniet nog even na.
Het is zaterdag vandaag dus wie weet kan ik vandaag nog aan de slag en anders morgen!

fijn weekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten