donderdag 19 april 2012

Nieuwe deken

hoi hoi,

Ik heb dus afgelopen weekend mijn nieuwe wolletjes besteld bij De Hobbydoos.
Nu kreeg ik een berichtje terug dat de bestelling is geplaatst maar dat wol pas verwacht wordt tussen 22 en 26 april. Ik moet dus nog even geduld hebben. De rest van mijn bestelling wacht dus even mee.

Tja.... dan wachten we maar hè! Niets aan te doen.
Ik wil alleen zo graag beginnen.

2 opmerkingen:

 1. Oei, wachten zou ik ook niet kunnen :)
  Dank je voor het volgen van mijn blog (in wording, hihi)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee Chris,

  Ik heb eerst een heleboel vierkantjes gemaakt van 13 x 13 cm. Ik heb 54 witte en 54 gekleurde gemaakt. Ik heb een vierkant gemaakt in word van 13x13cm en deze heb ik geprint. Ik heb daarna de mal gelamineerd, dat werkt gemakkelijker.

  Daarna heb ik alles in een leuke volgorde uitgelegd en daar een foto van gemaakt. Dat bleek achteraf heel erg handig, want dan kun je nog eens terug kijken hoe je het precies wilt. Je kunt ook een excel sheetje maken met fotootjes van alle lapjes, werkt ook heel gemakkelijk. Daarna stik je alle lapjes horizontaal aan elkaar, daarna verticaal. De naden heb ik telkens open gestreken. De achterkant is een lap stof die we toevallig nog in de kast hadden liggen. De roze heeft een dun katoentje, de blauwe een lap flanel. Een iets dikker katoentje werkt prettiger, want dat is wat steviger.

  Ik hoop dat het zo wat duidelijker is geworden. Gewoon vragen anders hoor!

  Groetjes Henrike

  BeantwoordenVerwijderen