woensdag 2 januari 2013

2 januari 2013

Goh wat vliegen de dagen voorbij. Het is alweer 2 januari!
Ik wens iedereen een Voorspoedig Gezond en Creatief 2013.

Er zullen veel mensen zijn die goede voornemens hebben gemaakt voor het nieuwe jaar. En jullie? Gaan jullie ook dingen anders doen?

Ik heb besloten dat ik eerst maar eens wat onafgemaakte projecten af moet maken.
Ik heb mijn granny blanket nog steeds niet af en aan de deken van de oudste ben ik nog niet eens begonnen.
Ook ligt er ergens nog een doosje dat bekleed moest worden.( maar na er 4 gemaakt te hebben had ik niet zo veel zin meer in een 5e).

En ik heb besloten om echt te proberen meer te posten hier!

Ik heb ook al nieuwe lichtjes voor de kerstboom gekocht (in de uitverkoop) Mijn kerstboom heeft sinds een paar dagen voor kerst het met één streng lampjes moeten doen de tweede stopte er in eens mee. De bovenste helft van de boom was donker en de onster helft bleef wel verlicht! Dus ben ik vlak na de kerst naar een tuincentrum gegaan en heb wat ballen en een nieuwe set lampjes gekocht. Het was er zowaar druk. Er waren meer mensen die in de uitverkoop nog even wat kerstartikelen wilde scoren. Ik doe dat bijna elk jaar! Bij het opzetten van de boom sneuvelen er altijd wel 1 of meerdere ballen.

Ik ga gauw verder. De ontbijtboel opruimen, stofzuigen en even naar de winkel. Allemaal een hele fijne dag. Er zijn alweer een hoop mensen aan het werk!

tot gauw!

1 opmerking: