tag:blogger.com,1999:blog-2633915241005499060.post6768077133149867608..comments2021-04-22T17:59:31.025+02:00Comments on ChrisCreaties: Bakken en kokenChrishttp://www.blogger.com/profile/08897711746698306229noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-2633915241005499060.post-51685211046834879532012-10-28T14:51:48.890+01:002012-10-28T14:51:48.890+01:00Hoi Chris,
Ik dacht als je zo graag bakt dan heb i...Hoi Chris,<br />Ik dacht als je zo graag bakt dan heb ik wel een lekker recept.<br />Hier had ik in Australia altijd vreselijk veel succes mee.<br />KRUIDKOEK<br /><br />250gr. zelfrijzend bakmeel<br />250gr. bruine suiker<br />1tl.nootmuskaat<br />1tl.gemalen kruidnagel<br />1tl.kaneel<br />I.p.v. deze 3 kruiden gebruikte ik 3tl. speculaas kruiden.<br />225ml.melk<br />200gr. luxe noten rozijnen mix.<br /><br />Oven voorverwarmen op 175 graden.<br />Het meel, suiker en de kruiden door elkaar roeren.<br />Melk er door roeren.<br />Notenmix erdoor scheppen noten een beetje in grove stukken hakken.<br />Beslag in de springvorm doen van 20cm doorsnee.<br />In ca: 45 minutten gaar bakken.<br /><br />Heel makkelijk te maken gewoon roeren geen mixer nodig.<br /><br />Groetjes, LidiaTim en Lidiahttps://www.blogger.com/profile/01769369323210128939noreply@blogger.com